Hinnasto

Vuokraa oma pöytä
29€/Viikko + 5% provisio

Myyntipaikka koostuu kahdesta tasosta ja rekistä.
Hintaan sisältyy henkarit, hälyttimet sekä yhteisalueet: voit viedä esimerkiksi ulkovaatteet, kengät ja lelut omille alueilleen koon mukaan järjestettynä! Siistimme pöytiä myyntijakson aikana ja julkaisemme pöydästäsi kuvan myyntijakson alussa somessa @lastenkirppiskirahvi.

Varaa myyntipalvelu
5€/30 kpl + 50% provisio

Täyden palvelun paketti, jossa me hoidamme kaiken, sinä tuot vain tavarat. Meille kelpaa kaikki nykyaikainen ja hyväkuntoinen lastenvaate ja – tarvike kenkineen ja leluineen, ei määrärajoitusta!

Pakkaa myytävät tuotteet nepparit ja napit kiinni viikattuina kasseihin. Käymme tavarat läpi, hinnoittelemme ja lisäämme tekstiilihälyttimet kaikkiin yli 20€ arvoisiin tuotteisiin, merkkivaatteissa yli 10€ tuotteisiin. Lajittelemme vaatteet esille koon ja kategorian mukaan, meidän kokohaarukka on laaja, 44-170. Vastaamme tavaroiden esillepanosta koko myyntijakson ajan!

Myyntiajan päättyessä keräämme loput vielä pariksi päiväksi -50% aleen, jonka jälkeen olemme sinuun yhteydessä. Voit halutessasi lahjoittaa myymättä jääneet hyväntekeväisyyteen ja tilityksen voimme tehdä suoraan tilillesi.

Varaa myyntipalvelu puhelimitse 050-5530999 tai laita meille viestiä somessa!