Sopimusehdot

YLEISET MYYNTIEHDOT

Tutustuthan myyntiehtoihin huolellisesti. Varaamalla myyntijakson hyväksyt kaikki säännöt ja ohjeet luetuiksi ja ymmärretyiksi.

MYYTÄVÄT TUOTTEET

Lasten Kirppis Kirahvissa myydään vain käytettyjä lastenvaatteita, -tarvikkeita ja muuta lapsiin liittyvää tavaraa, poikkeuksena äitiysvaaterekki. Myytävissä tuotteissa tulee aina olla viivakoodillinen hintalappu, joka tulostetaan kirpputorilla. Halutessasi voit noutaa myös tyhjiä viivakoodillisia arkkeja, joihin voit itse käsin kirjoittaa tiedot. Meillä on käytössä Kirppari-Kallen järjestelmä, joka mahdollistaa myyjälle myynnin seurannan reaaliaikaisesti. Jos kirjoitat hintalappuihin tiedot käsin, niin nämä tiedot ei järjestelmässä näy. Näet kuitenkin kertyneet myynnit numeroina. Myytävien tuotteiden laputtaminen tapahtuu hintalapputarroilla ja tarvittaessa teipin avulla. Lapsiystävällisenä kirpputorina emme käytä tuotteissamme nuppineuloja tai muita teräviä osia. Mikäli hintalappu katoaa tuotteesta ja asiakas haluaisi sen ostaa, pystymme tarvittaessa hyvin kirjattujen tuotetietojen perusteella selvittämään järjestelmästä puuttuvan hinnan. Tarvittaessa olemme yhteydessä myyjään. Keräämme laputtomat tuotteet sivuun ja suosittelemme tarkistamaan laputtomien rekin säännöllisesti, jos pöydästäsi on kadonnut jotakin. Löytäessämme laputtoman tuotteen, merkitsemme siihen löytöhetken päivämäärän. Säilytämme näitä 14vrk, jonka jälkeen tuotteet ovat kirpputorin omaisuutta. Emme myy sotkettuja hintalappuja tai käsin tehtyjä hintamuutoksia. Jos haluat muuttaa tuotteen hintaa, tee aina uusi hintalappu.

Myytäväksi jätetyt tuotteet ovat myyjän vastuulla. Kirpputori ei vastaa rikkoutuneista tai varastetuista tuotteista. Kirpputori ei myöskään vastaa myytävien tuotteiden vaurioitumisesta tulipalon, savu-/vesivahingon tai muun kirpputorista aiheutumattoman syyn takia. Valvomme tuotteita asianmukaisesti ja teemme osaltamme parhaamme tuotteiden katoamisen vähentämiseksi. Käytössämme on valvontakamerajärjestelmä ja tuotesuojaportit, tarjoamme pienen määrän tekstiilihälyttimiä käyttöön jokaiselle myyjälle.

Piraatti-, K18-tuotteiden ja vaarallisten esineiden myynti on kielletty. Emme vuokraa pöytää yrityksille tai yksityishenkilöille uusien tuotteiden jälleenmyyntiin (poislukien käsityötuotteet). Pidätämme oikeuden poistaa tuotteita myynnistä, mikäli koemme ne sääntöjen vastaisiksi. Mahdollista poistamista ei hyvitetä. Kirpputorilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

MYYNTIJAKSON ALKAMINEN

Tavaraa saa tuoda myyntiin myyntijakson alkamista edeltävän päivän viimeisellä aukiolotunnilla tai vaihtoehtoisesti heti myyntijakson alkaessa. Voit hinnoitella tuotteita jo ennakkoon Kirppari-Kallen järjestelmässä.

MYYNTIJAKSON PÄÄTTYMINEN JA TILITYS

Myyntipaikka tyhjennetään myyntijakson päättymispäivänä viimeisen aukiolotunnin alkamiseen mennessä eli arkisin klo 18.00 mennessä tai viikonloppuisin klo 14 mennessä. Mikäli myyntipaikkaa ei ole tyhjennetty ajoissa, kirpputori tyhjentää sen ja veloittaa 15e siivousmaksun. Voit halutessasi myös ostaa ennakkoon pöydän siivouksen, jolloin kirpputori tyhjentää pöydän myyntijakson päättyessä (5e) ja saat noutaa tavarasi seuraavana päivänä. Säilytyksestä perimme seuraavilta vuorokausilta säilytysmaksun 5e/vrk. Mikäli tuotteita ei ole noudettu viikon kuluessa myyntijakson päättymisestä, siirtyy ne kirpputorin omistukseen. Tilitys tulee tehdä kirpputorin aukioloaikana, viimeistään viikon sisällä myyntijakson päättymisestä. Mikäli tilitystä ei ole tähän mennessä tehty, siirtyy se kirpputorille. Suosittelemme lisäämään tilinumeron jo varausvaiheessa Kirppari-Kalleen, niin tilitys käy sujuvammin. Alle 100 € tilitys on mahdollista saada myös käteisellä. Tilitykset maksetaan tilille pääsääntöisesti 14vrk kuluessa. Tilitystä tehdessäsi tarvitsemme allekirjoituksesi, varauduthan myös todistamaan henkilöllisyytesi.

JÄLKIMYYNTI

Myyntijakson päättymisen jälkeen mahdollisesti kertyvät myynnit muodostavat jälkimyyntiä. Tätä ei aina automaattisesti kerry, mutta joskus tuotteita on eksynyt muihin pöytiin tai on vasta matkalla kassalle, kun olet jo tyhjentämässä myyntipaikkaasi. Jälkimyynti tilitetään käteisellä ja tilitys tulee tehdä 7vrk kuluessa myyntijakson päättymisestä. Tämän jälkeen jälkimyynti siirtyy kirpputorille

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Myyntijakson varauksen voi peruuttaa veloituksetta 7vrk ennen jakson alkamista. Myöhäisemmästä peruuttamisesta perimme 20e maksun. Mikäli myöhästyt myyntijakson aloituksesta tai haluat keskeyttää myyntisi ennen myyntijakson loppumista, kirpputori ei hyvitä tästä paikkavuokraa.

OIKEUDET

Lasten Kirppis Kirahvi pidättää kaikki oikeudet muuttaa hinnastoja, sääntöjä ja ehtoja. Lasten Kirppis Kirahvi pidättää kaikki oikeudet ottaa kuvia myyntipöydistä ja myytävistä tuotteista ja julkaista niitä omilla sosiaalisen median kanavillaan.