Tietoa meistä

Lasten Kirppis Kirahvi on hämeenlinnalainen perheyritys, jonka taustalla näkyvimmin vaikuttaa yrittäjä Sini Paakkonen. 

Kirahvi on perustettu rakkaudesta lastenvaatteisiin sekä lapsiperheiden tarpeisiin ja koko kirpputori on suunniteltu ja rakennettu itse. 

Päämestarina kaikkien kalusteiden takana on yrittäjän puoliso Patrik Paakkonen ja toki myös perheen 4- ja 6v lapset sekä läheiset ovat kantaneet omat kortensa kekoon.

Kirahvia ei suunniteltu ns. perinteiseksi kirpputoriksi, vaan tarkoitus oli luoda myymälämäinen kauppapaikka nykyaikaisille lastenvaatteille, -tarvikkeille sekä äitiysvaatteille. 

Vaatteet ja tavarat on järjestetty koon ja kategorian mukaan esille, tarkoituksena nopeuttaa ja sujuvoittaa löytöjen tekemistä. 

Kalusteet on suunniteltu ja sijoiteltu niin, että käytävillä mahtuu vaivattomasti liikkumaan vaunujen ja ostoskärryjen kanssa. 

Koska olemme koko perheen kirpputori, rakensimme tiloihin myös leikkipaikan ja lastenhoitohuoneen. 

Pihan parkkipaikat on maalattu normaalia leveämmäksi, jotta saapuminen on lasten ja tavaroiden kanssa helpompaa ja laajat aukioloajat mahdollistaa hyvän saavutettavuuden, olet sitten lasten kanssa kotona tai työelämässä.

Meille on tärkeää palvella koko perhettä ja tuottaa kaikille asiakkaille ja myyjille mahdollisimman mukavia osto- ja myyntikokemuksia sekä ennen kaikkea vaivatonta palvelua ruuhkavuosien keskellä.

Koko henkilökuntamme koostuu asiakaspalvelun ammattilaisista ja on hyvin perillä erilaisista lastenvaatemerkeistä ja niiden hintatasosta. 

Vastaamme mielellämme kysymyksiin niin paikan päällä, puhelimitse, sähköpostitse kuin somessa! 

Teemme osaltamme parhaamme, jotta sinä saat parhaan mahdollisen tuoton lastenvaatteistasi sekä teet meillä hyviä löytöjä.