Vuokraa Kirahvista oma pöytä
ja myy itse!

Myyntipaikkaan sisältyy kaksi 80cm x 60cm -kokoista tasoa ja niiden päällä oleva rekkitanko henkareineen. Saat halutessasi viedä muutamia tuotteita myös yhteisalueille, kuten lelupuotiin, ulkovaaterekkeihin ja kenkähyllyyn mutta muistathan myyntijaksosi päätteeksi kerätä näistäkin myymättä jääneet tuotteesi pois! Käytössäsi on myös tekstiilihälyttimet, joita voit pyytää kassalta arvokkaampiin tuotteisiin.

Haluamme panostaa liikkeemme siisteyteen ja järjestelmällisyyteen, joten toivomme myös sinun muistavan tämän täyttäessäsi pöytää tai yhteisalueita! Tavaraa kannattaa lisätä myynnin mukaan hiljalleen. Jokaisessa pöydässä on myös pieni taulu, johon saat kirjoittaa myyjän terveiset asiakkaalle: esimerkiksi mitä kokoa pöydästäsi löytyy.

Myyntipaikan viikkovuokra on 29€ + 5% provisio.

Hintaan sisältyy henkarit, hälyttimet sekä yhteisalueet: ulkovaatteet, kengät, lelut, tavarat ja tarvikkeet, harrastusvälineet, äitiysvaatteet sekä aikuisten vaatteet. Siistimme pöytiä myyntijakson aikana ja julkaisemme somessa @lastenkirppiskirahvi kuvan pöydästäsi myyntijakson alussa!